Over de verhuurders & historie Mienthuis

Janet & Simon Lap zijn geboren en getogen op Texel. De gastvrije verhuurders staan u graag persoonlijk te woord en stellen zich als doel om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ze kennen de omgeving als hun eigen broekzak en proberen u te informeren wat, waar en wanneer er iets te doen is op het eiland.

De verhuurders wonen in het Mienthuis, grenzend aan de vakantiehuizen. Het Mienthuis is gebouwd in 1908 en heeft een authentieke Texelse uitstraling met een rieten dak en een heerlijke tuin met panoramisch vergezicht.

De namen van de vakantiehuizen zijn te danken aan Prins Hendrik, waarvan het verhaal gaat dat hij het Mienthuis heeft laten bouwen voor de jacht. De namen van de vakantiehuizen zijn hieraan afgeleid; Jonker, Jonkvrouw en de Prins.

U vindt het Mienthuis en de vakantiehuizen aan de rand van de dennenbossen op Texel. Een heerlijke vakantieplek, lekker dicht bij het strand en met een weids uitzicht over de weilanden van de Westen. De familie Lap kijkt alvast uit naar uw komst!

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.